Universități

Viața de student în Olanda sau Belgia la un pas distanță!

Viața de student în Germania, Olanda sau Belgia, la un pas distanță!

De ce să aplici la studii în străinătate
cu ajutorul EDMUNDO?

Îndrumare constantă & gratuită

Consilierea educațională EDMUNDO este 100% gratuită! Vei ține legătura cu consilierul tău pe tot parcursul procesului de admitere.

Șanse mai mari de a fi admis

Consilierii te ajută să îți creezi un dosar puternic pentru a-ți maximiza șansele de admitere.

Comunitate de studenți români

Ai acces la cea mai mare comunitate de studenți români plecați la studii în străinătate, așa că îți faci prieteni chiar și înainte de a pleca din țară!

La ce universități poți aplica
pe 10 iulie la Spot Admissions?

Fontys University of Applied Sciences

Fontys University of Applied Sciences este una dintre cele mai mari universități din Olanda, cu aproape 44.000 de studenți și o multitudine de naționalități diferite. Universitatea are trei campusuri în Olande – câte un campus în fiecare dintre cele trei orașe olandeze Eindhoven, Tilburg și Venlo.

Programe de studiu

Diversitatea e cuvântul cheie când vine vorba de Fontys University. Poți alege din peste 35 de programe de studiu, atât de licență cât și de masterat, toate în limba engleză! Câteva dintre domeniile pentru care poți opta sunt:

International Business

Software Engineering and Business Informatics

Medical Imaging and Radiation Therapy

Information and Communication Technology

Engineering

Soluții de finanțare

Împrumutul guvernamental olandez este o alegere ideală pentru finanțarea anilor de studii. Valoarea împrumutului acoperă costurile de școlarizare, fiind virată lunar în contul studentului în 12 tranșe egale după începerea studiilor. Referitor la sistemul de rambursare prin Loan Tuition Fee, ai posibilitatea de a returna banii în termen de 15 ani, la doi ani după terminarea studiilor, cu plata lunară minimă de 4% din ce depășește salariul minim pe economie și în cazul în care nu te bucuri de un venit substanțial, poți să amâni plata până la 5 ani. În plus, dacă lucrezi part-time, poți primi o bursă din partea guvernului olandez de până la 850 EUR / lună.

Karel de Grote University

Universitatea e situată în Antwerp - oraș studențesc ce găzduiește peste 40.000 de tineri. Orașul este cunoscut ca și hub de inovare pentru multiplele sale întreprinderi mici și mijlocii din sectorul modă, industrii și creative. Orașul multicultural și plin de viață e doar la câteva ore distanță cu trenul de Bruxelles, Amsterdam, Paris și Londra. Metodele de predare sunt orientate către student, iar universitatea este suficient de mică pentru a avea un aer familiar, astfel încât studenții pot interacționa cu ușurință unii cu alții dar și cu profesorii.
Costurile de şcolarizare sunt de aproximativ 1.090 EUR/an, atât pentru studiile de licenţă, cât şi pentru studiile de master. Ceea ce face din KdG University College o universitate accesibilă. Chiria variază între 390 și 545 EUR/lună, iar la restaurantele studențești vei plăti în jur de 5 EUR pe o masă.

Programe de studiu

Multimedia & Creative Technologies

International Business Management

Applied Computer Science

International Entrepreneurship

Global Supply Chain Management