Finanțare studii

Vrei să studiezi în Europa
fără grija banilor?

Rezervă-ți un scurt interviu cu FINS la Spot Admissions EDMUNDO pe 29 iunie și poți aplica pe loc pentru a obține banii necesari. Nu ai nevoie de codebitor, job, adeverință de venituri sau alte garanții!
FINS este prima instituție financiara nebancara din România care îți oferă credite de studii de până la 25.000 EUR pentru studii de licență sau master in Europa (inclusiv Marea Britanie și Elveția). Creditul este gândit & creat special pentru a satisface nevoile tinerilor români și se pliază pe profilul fiecărui aplicant!

De ce să alegi creditul FINS?

Obții creditul 100% în baza dosarului de admitere
Fără dovadă de venituri
Fără codebitori
Acoperi orice tipuri de cheltuieli din perioada studenției
Ofertă de credit personalizată, bazată pe nevoile tale
Consiliere financiară gratuită

Află dacă poți obține creditul FINS
în doar 30 de minute!

Înscrie-te la Spot Admission EDMUNDO
Bifează opțiunea FINS
din formular
Fii pe fază pentru că vei fi contactat de către un consilier
Vii cu cele 2 documente necesare la interviu

CV
Buletin sau pașaport

Avantajele FINS

Flexibilitate

Îți dăm exact câți bani ai nevoie, în funcție de nevoile tale lunare, pentru a evita să cheltui mai mult decât plănuiești. În plus, vei plăti dobândă doar pe sumele utilizate, nu pe întreaga sumă împrumutată.

Credit fără codebitor

În funcție de universitatea și țara în care alegi să studiezi, poți accesa credite avantajoase de până la 25.000 EUR pentru Licență și Master, fără să ai nevoie de un codebitor.

Sprijin și ajutor în situații neprevăzute

În situații dificile, putem să suspendăm temporar plata ratelor la credit. De asemenea, ne vom strădui să te ajutam și în alte moduri ca să poți să-ți revii cât mai repede.

Acces facil la credit

FINS îți acoperă costuri precum taxa de școlarizare, cheltuielile zilnice, materialele didactice, transport, asigurarea medicală sau chiar și un laptop nou.

FINS este o instituție financiară nebancară, parte a grupului EDUCATIVA, sprijinită de Uniunea Europeană și European Investment Fund.