Universități

Universități din UK, Belgia, Olanda și România

De ce să aplici la studii în străinătate cu ajutorul EDMUNDO?

Universități de top

La Spot Admissions 2021 vin cele mai cunoscute universități din Marea Britanie, Olanda și Belgia, cu domenii de studiu pe care nu le vei găsi prea curând în România.

Experiență unică

Experiența multiculturală de student în Europa este incomparabilă cu viața de student din România.

Oportunități carieră

Programele educaționale de calitate te ajută să îți dezvolți abilitățile necesare pentru o carieră de succes după absolvire!

Totul la tine acasă!

Spot Admissions este 100% online! Completezi formularul, discuți cu echipa de consilieri și susții interviul de admitere din fața calculatorului tău.

Înscrie-te la Spot Admissions!

Ce universități vin la Spot Admissions?

coventry-university-uk

Coventry University

Scurtă descriere

„Adresa:  Coventry University – Priory Street, Coventry, CV1 5FB, Marea Britanie – http://www.coventry.ac.uk/

Coventry University este una dintre cele mai mari universități din UK, având campusul principal în orașul Coventry, precum și unul în Londra, unde se predau doar profiluri de business.
Cu aproximativ 18.000 de studenți, este una din universitățile cu cei mai mulți studenți români în campus, din lume.
📢 Pentru 5 ani la rând, Coventry University s-a plasat în Top 15 universități britanice conform ranking-ului The Guardian (2016-2020).
📢 A fost premiată Universitatea anului pentru experiența studenților în 2019, conform ranking-ului celor de la The Times și Sunday Times.
📢 S-a clasat în anul academic 2016/ 2017 pe primul loc în UK pentru schimb de experiențe academice oferite în afara UK-ului.
📢 S-a clasat pe locul al doilea în UK pentru excelența în predare, conform ranking-ului The Times din 2017.
📢 În 2019, Coventry și-a adjudecat un loc în Top 5 orașe studențești din UK, conform ranking-ului QS Stars.

Programe de studii oferite

Coventry University oferă multe programe de licență și master pentru aplicanții EDMUNDO, însă la SPOT ADMISSIONS 2021, vom putea aplica la:

BSc Aviation Management
BSc Biomedical Science
BA Business Management
BSc Computer Science
BA Digital Marketing
BA International Relations
BEng Mechanical Engineering
BSc Psychology

La Coventry University se poate aplica la orice program de licență, dacă se obține minim 8 la BAC ca medie. Sub media 8, se poate aplica la un program de Foundation. Pe lângă IELTS, CAE sau TOEFL, e acceptat și DUOLINGO (https://englishtest.duolingo.com/), precum și competențele de engleză de la BAC (se necesită B2 pe linie).

Burse și soluții de finanțare oferite

Coventry University oferă EU Member State Transition Bursary, o bursă pentru ca tranziția de la statutul de student european la cel de student internațional să vină cu sprijin financiar pentru cei ce încep studiile în anul universitar 2021/ 2022. Bursa ia forma unei reduceri din taxa de școlarizare și va fi acordată automat tuturor studenților eligibili din UE.

Karel de Grote University College

Scurtă descriere

„Adresa:  Karel de Grote University College – KdG – Campus Zuid, Brusselstraat, 45 2018 Antwerp, Olanda – http://www.kdg.be/en

Karel de Grote University College sau, pe scurt, KdG, este o universitate de științe aplicate, ce se află în orașul Antwerp și care găzduiește în momentul de față 44.000 de studenți. Orașul este cunoscut drept un hub de inovare, precum și pentru multiplele sale întreprinderi mici și mijlocii din sectorul modă, industrii și creative. Antwerp este un oraș multicultural, în care studenții internaționali se simt confortabil, fiind la distanță de doar câteva ore cu trenul de Bruxelles, Amsterdam, Paris și Londra.

KdG este o universitate de dimensiune medie. cu un număr de 13,000 de studenți și 1,300 de membri ai staff-ului. Metodele de predare sunt orientate către student, iar universitatea este suficient de mică pentru a avea un aer familiar, astfel încât studenții pot interacționa cu ușurință unii cu alții dar și cu profesorii. Sălile de clasă sunt moderne, iar clasele sunt formate din grupuri mici și multiculturale unde contează evoluția fiecărui student.

Totodată, KdG are și un important centru de carieră și antreprenoriat, unde se oferă coaching și consultanță personalizată studenților atât cu privire la internshipuri cât și în deschiderea propriilor afaceri.

Programe de studiu oferite

Prin EDMUNDO, la SPOT ADMISSIONS 2021, se poate aplica la KdG la:
Applied Computer Science
International Business Management, cu specializările:

La KdG se poate aplica la orice program de licență, indiferent dacă în liceu s-a urmat un profil real sau uman. Pe lângă IELTS, CAE sau TOEFL, e acceptat și DUOLINGO (https://englishtest.duolingo.com/).

Burse și soluții de finanțare oferite

Deși nu există burse, taxa de școlarizare pentru un an de studii la KdG de aproximativ 960 EUR este una accesibilă. Se va percepe și o taxă de aplicare, de 113,20 EUR, care se va deduce din taxa de școlarizare.

Fontys University of Applied Sciences

Scurtă descriere

„Adresa:  De Lismortel 25, 5612 AR Eindhoven, Olandahttps://fontys.edu/

Fontys University, clasată pe locul 14 în topul instituțiilor cu rată mare de angajabilitate, se află în partea de nord a regiunii Brabant, în Eindhoven. Orașul este al cincilea ca mărime din Olanda și a fost supranumit „cea mai inteligentă comunitate a lumii” de către Intelligent Community Forum. În plus, este și orașul lider în tehnologie, cu peste 40% din bugetul Olandei alocat pe proiecte din această regiune.

Ca universitate de științe aplicate, atenția este mereu pe învățare practică, iar studenții instituției sunt încurajați să-și cultive talentul prin orice învață.

Chiar dacă este o universitate de științe aplicate, Fontys a investit foarte mult în ultimii ani și în structura sa de cercetare. De asemenea, colaborează strâns cu mediul de business din regiune și nu numai. În studiile realizate anual de Elsevier, Fontys se află constant în top 10.

Programe de licenţă/bachelor

 • International Marketing [Marketing Management]
 • Digital Business Concepts [Marketing Management]
 • International Fresh Business Management [Logistics Management]
 • International Business
 • Logistics Engineering
 • ICT (Information and Communications Technology) & Business
 • Finance & Control
 • Electrical and Electronic Engineering

Programe de master

 • Master of Science in Business & Management
 • Master of Architecture
 • Master of Urbanism
 • Master of Music
 • Master Choreography

Bucharest International School of Management

Scurtă descriere

„Adresa:  Dacia Bldv. no. 99, 3rd Floor, 020062, Bucharesthttps://bism.ro/

Cu o experientă de peste 10 ani, Bucharest International School of Management oferă programe de licență și master la standarde internaționale.
Bucharest International School of Management (BiSM) pune accentul pe ”hands-on education”, îmbinând studiul teoretic cu cazuri din viața reală. Mai mult, profesorii acestei facultăți au expertiză în domeniul de Business, fiind investitori, antreprenori sau business leaders. De asemenea, sunt parteneri cu Abertay University (Scoția) și Maastricht School of Management (Olanda).

Studenții pot alege între 3 programe, cu predare în limba engleză:

 • Business Management
 • Digital Marketing and Business Management
 • Accounting and Finance with Business Analytic

Durata studiilor este de 3 ani, iar diploma oferită de Abertay University este recunoscută internațional. Practic, studenții BISM vor putea accesa curricula britanică fără a fi nevoie să plece din țară.

Cursurile din programă au fost alese pentru a fi relevante în mediul actual de business. Pe lângă experiența academică, studenții vor merge și la internship-uri. Facilitate de școală, acestea vor asigura că informațiile teoretice devin practice. Că sunt aplicate și utile pentru viitoarea lor carieră, de manager sau de antreprenor.

Criteriile de admitere sunt:

 • O medie la examenul de bacalaureat de minimum 7.5, indiferent care au fost notele la materiile individuale
 • Un punctaj minim de CEFR B2 la fiecare parte a testului de limbă engleză

FINS

Scurtă descriere

Vrei să studiezi un program de licență sau master în Europa fără griji financiare? Rezervă-ți un interviu de 15 minute cu FINS și poți obține banii de care ai nevoie pentru a pleca la studii, fără să ai nevoie de venituri, job sau alte garanții!

FINS este prima instituție financiară nebancară din România care îți oferă credite de studii de până la 25.000 EUR pentru studii de licență sau master de până la 18.000 EUR.

Înscrie-te la interviu (buton cu link https://spotadmissions.ro/finantare-studii/)

anglia-ruskin-university-uk

Anglia Ruskin University

Scurtă descriere

Anglia Ruskin este o universitate inovatoare, cu studenți din 185 de țări, numită drept una dintre cele mai importante 350 de instituții din lume în clasamentul mondial al universitățiilor The Times Higher Education 2020. Universitatea a investit recent peste 122 de milioane de lire sterline în diverse facilități academice și practice, inclusiv : Laboratoare de criminalistică, patru săli de bibliotecă, laboratoare de ultimă oră, săli de consiliere, un teatru, două galerii de artă, teatru de studiouri, muzică, film, un centru de limbi străine, laboratoare multimedia și chiar o sală de judecată pentru cei care studiază dreptul. Un centru din Cambridge și o Școală de Medicină s-a deschis recent, ca parte a planurilor lor de a cheltui încă 91 de milioane de lire sterline în următorii 5 ani, adăugându-se noilor facilități tehnologice construite pentru tehnologie de jocuri și computer.

Programe de studii oferite

Arhitectură
Arte
Biologie
Business
Computer Science
Comunicare și Jurnalism
Constructii Civile și Structurale
Contabilitate
Design
Dezvoltare Jocuri
Dezvoltare Web și Software
Drept
Economie
Educație
Electronică și Telecomunicații
Farmacie și Farmacologie
Filozofie
Finanțe-Bănci
Fizică
Grafică și Animație Digitală/Multimedia
Inginerie
Inginerie Mecanică
Istorie
Limbi și Literaturi Moderne
Management
Management Turistic
Marketing
Medicină Veterinară
Psihologie
Relații Internaționale
Servicii Publice, Sociale și Securitate
Sociologie
Sport și Educație Fizică
Științe Biomedicale
Științe Politice
Științele Mediului
Tehnologia informației (IT)

Programe de burse oferite

Sport Scolarship – între 1.400 și 12.500 LIRE/an

MBA Scolarship – reducere de 4.000 LIRE pentru costurile de școlarizare din primul an

Entry Scolarship – reducere de 1.000 LIRE pentru costurile de școlarizare din primul an

Masters Scolarship Programme – până la 50% reducere din costul programului

Merit Scolarship1.000 LIRE

Burse de susținere – între 300 și 800 LIRE

university-of-west-london-uk

University of West London

Scurtă descriere

University of West London și-a construit de-a lungul timpului reputația pentru educație de cea mai înaltă calitate, care garantează angajabilitatea studenților pe măsura calificării lor. Pentru acest motiv este considerată una din universitățile moderne de top din UK, cu 95% dintre studenți având un job după absolvire (Employment Performance Indicators, 2014).

Cel mai interesant aspect este că studenții au șansa de a efectua placement-uri în cadrul companiilor cu care universitatea are parteneriate, cum ar fi Apple, Hewlett Packard, Hilton, Oracle sau Microsoft. Printre absolvenții universității se numără ministrul adjunct al educației din Malaezia, fostul ministru al sănătății din Maurițius și președintele Global Operations pentru Grupul Hilton Hotels.

University of West London a fost clasată de către The Guardian în 2013 ca universitatea din Londra cu cele mai moderne cursuri în Business Management, Tourism & Hotel Management, Psychology și Health Care. Pentru munca și eforturile remarcabile în domeniul managementului hotelier a primit distincția Queen’s Anniversary Prize, acordată de însăși Regina.

Programe de studii oferite

Advertising
Antreprenoriat
Arhitectură
Arte
Business
Computer Science
Comunicare și Jurnalism
Constructii Civile și Structurale
Contabilitate
Design
Dezvoltare Jocuri
Dezvoltare Web și Software
Drept
Educație
Finanțe-Bănci
Grafică și Animație Digitală/Multimedia
Inginerie
Inginerie Civilă
Limbi și Literaturi Moderne
Management
Management Turistic
Marketing
Matematică
Psihologie
Relații Internaționale
Servicii Publice, Sociale și Securitate
Sociologie
Științe Biomedicale
Științe Politice
Tehnologia informației (IT)

Programe de burse oferite

Full-time Undergraduate Bursary1.500 LIRE

International Ambassador Scholarship – reducere de 5.000 LIRE pentru costurile de școlarizare din primul an

Path to Success Scholarship4.000 LIRE

Alumni bursary on taught postgraduate courses – între 500 și 2.000 LIRE

university-of-westminster-uk

University of Westminster

Scurtă descriere

University of Westminster se distinge prin varietatea de programe oferite în cadrul fiecărei facultăți și prin orientarea sa globală în ceea ce privește metodele de predare. 25% din studenții de la Westminster sunt internaționali, provenind din peste 150 de țări.

Cu toate acestea, Universitatea nu este faimoasă doar pentru programele sale ce acoperă o paletă largă de subiecte și pentru standardele academice înalte. Un element distinctiv este Școala de Arhitectură, una din cele mai bune din UK, deținând multiple acreditări. Este și printre cele mai râvnite în rândul studenților, cerințele de admitere având un standard ridicat. Mai mult decât atât, aceasta este unică pentru activitatea de consultanță în domeniu, ceea ce presupune că studenții au șansa de a participa în proiecte reale și de a aplica alături de profesorii și profesioniștii din domeniu cunoștințele lor. De asemenea, University of Westminster ocupă locul 1 în UK pentru diversitatea cursurilor de limbi străine oferite – peste 50 de programe din care poți alege!

Programe de studii oferite

Antreprenoriat
Arhitectură
Arte
Biologie
Business
Chimie
Computer Science
Comunicare și Jurnalism
Constructii Civile și Structurale
Contabilitate
Design
Dezvoltare Web și Software
Drept
Economie
Farmacie și Farmacologie
Finanțe-Bănci
Grafică și Animație Digitală/Multimedia
Ilustrații
Istorie
Limbi și Literaturi Moderne
Management
Management Turistic
Marketing
Psihologie
Relații Internaționale
Servicii Publice, Sociale și Securitate
Sociologie
Sport și Educație Fizică
Statistică
Științe Biomedicale
Științe Politice
Științele Mediului
Tehnologia informației (IT)

Programe de burse oferite

Undergraduate Access Scolarship3.000 LIRE/an

Undergraduate High Achiever Awards1.500 LIRE/an

Postgraduate Part Fee Scolarship –  reducere de 3.000 LIRE pentru costurile de școlarizare din primul an

Undergraduate Great Start Scolarship1.500 LIRE/an

Foundation Degree Scolarship1.500 LIRE/an

middlesex-university-london-uk

Middlesex University London

Scurtă descriere

Middlesex University are peste 130 de ani de excelență academică și de cercetare. Această instituție este alegerea ideală pentru cei ce-și doresc frecventarea uneia dintre cele mai globalizate universități din UK, cu studenți din peste 140 de țări.Instituția e bine plasată în ranking-uri, în 2017 fiind desemnată cea mai modernă universitate din Londra de către The Times. În topul The Guardian 2018, universitatea a fost fruntașa clasamentului pe domeniul Film și Fotografie. Middlesex University cuprinde trei mari departamente: Facultatea de Arte și Industrii Creative, Facultatea de Științe Profesionale și Sociale și Facultatea de Științe și Tehnologie. Fiecare dintre aceste trei departamente asigură o viziune interdisciplinară, profesorii fiind profesionișiti care pot împărtăși cunoștințele lor pentru un progres academic și profesional rapid al studenților în domeniile alese.

Programe de studii oferite

Advertising
Agricultură și Silvicultură
Alte domenii
Arhitectură
Arte
Biologie
Business
Chimie
Cibernetică și Robotică
Computer Science
Comunicare și Jurnalism
Contabilitate
Design
Dezvoltare Jocuri
Drept
Economie
Educație
Electronică și Telecomunicații
Farmacie și Farmacologie
Filozofie
Finanțe-Bănci
Fizică
Geografie
Grafică și Animație Digitală/Multimedia
Ilustrații
Inginerie
Inginerie Mecanică
Istorie
Limbi și Literaturi Moderne
Management
Management Turistic
Marketing
Matematică
Medicină Veterinară
Psihologie
Relații Internaționale
Servicii Publice, Sociale și Securitate
Sociologie
Sport și Educație Fizică
Statistică
Științe Biomedicale
Științe Politice
Științele Mediului
Tehnologia informației (IT)

Programe de burse oferite

European Academic Awards – reducere de 1.000 – 5.000 LIRE pentru costurile de școlarizare din primul an

european-nursing-academy-ro

Academia Europeană pentru Asistenți Medicali

Scurtă descriere

Academia Europeană pentru Asistenți Medicali este facultatea care îți oferă un program de licență de 3 ani, cu specializarea de Asistent Medical Generalist, în care 75% din timpul dedicat învățării este practică.

Atât modelul educațional, cât și programa de studii sunt dezvoltate în parteneriat cu Coventry University, la inițiativa Grupului EDUCATIVA și a Rețelei REGINA MARIA

Întregul program de licență este similar celui pe care îl urmează asistenții medicali din Marea Britanie pentru a obține această calificare, în NHS (National Health Service, sistemul de asistență medicală de stat în Regatul Unit).

Programe de studii oferite

Asistență Medicală

Programe de burse oferite

The Regina Maria Career Award1.600 EUR/an

Bursă de performanță1.500 EUR/an

Bursă socială2.500 EUR/an

university-of-essex-uk

University of Essex

Scurtă descriere

University of Essex este pe locul 6 în Marea Britanie în topul satisfacției studenților, iar în clasamentele internaționale Essex se află în top 2% universități din lume (conform Times Higher Education și QS World Ranking). Printre universitățile moderne (sub 50 de ani), Essex este pe locul 22 la nivel mondial. Excelează în Științele Sociale și, în consecință, se află în top 10 în Marea Britanie pentru cercetări în acest domeniu. Pentru pasionații de actorie, Essex coordonează East 15 Acting School, denumită în mod repetat drept cea mai bună școală de actorie din Marea Britanie. De-a lungul timpului, actori din marile teatre britanice și cei care au ajuns pe ecran în seriale de succes precum Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. sau The Vikings. Essex se află în top 50 pentru științe sociale și pe locul 51 pentru drept în clasamentul universitar Times Higher Education World World din 2019.

Programe de studii oferite

Advertising
Alte domenii
Antreprenoriat
Arte
Biologie
Business
Cibernetică și Robotică
Computer Science
Comunicare și Jurnalism
Contabilitate
Dezvoltare Jocuri
Drept
Economie
Educație
Electronică și Telecomunicații
Filozofie
Finanțe-Bănci
Fizioterapie
Grafică și Animație Digitală/Multimedia
Inginerie
Istorie
Limbi și Literaturi Moderne
Management
Management Turistic
Marketing
Matematică
Psihologie
Relații Internaționale
Servicii Publice, Sociale și Securitate
Sociologie
Sport și Educație Fizică
Statistică
Științe Biomedicale
Științe Politice
Științele Mediului
Stomatologie
Tehnologia informației (IT)

Programe de burse oferite

Undergraduate Tinson scholarships – acoperirea costurilor de școlarizare

Romanian Partnership Bursary – reducere de 1.000 LIRE pentru costurile de școlarizare din primul an

Sports scholarships and bursaries – reducere de 1.000 LIRE pentru costurile de școlarizare din primul an

Masters Excellence Scholarship – discount de 25% din valoarea costurilor de școlarizare din primul an

Fuller Masters Scholarship – acoperirea costurilor de școlarizare

MBA early bird discount – reducere de 3.000 LIRE pentru costurile de școlarizare din primul an

The Essex MBA Dean’s Award – reducere de până la 3.000 LIRE pentru costurile de școlarizare din primul an

maastricht-school-of-management-ro

Maastricht School of Management

Scurtă descriere

Programul de Master in Management de la MSM România durează un an, în regim full time și pregătește proaspăt absolvenți și tineri profesioniști în arta și știința de a face lucrurile să se întâmple în companii. Având cursuri în 2 țări, România și Olanda, programul te ajută să îți dezvolți atât cunoștințele, cât și abilitățile „soft” de care viitorii manageri au nevoie. Profesorii cu experiență în business, diploma acreditată international și programele de internship incluse în program oferă studenților o abordare practică, ajutându-i să îți dezvolte abordarea proprie asupra managementului. Astfel, vor deveni o forță în acest mediu de lucru dinamic.

Programe de studii oferite

Management

Programe de burse oferite

International student scholarship – 2.000 EUR

GMAT score test – între 1.000 și 2.000 EUR, în funcție de rezultatele obținute

Academic Results – 1.500 EUR

Outstanding social involvement – 1.500 EUR

Founder’s Fund – între 1.000 și 1.500 EUR

Alumni’s Fund – 1.500 EUR

University of Northampton

Scurtă descriere

În ciuda statutului de universitate tânără din Marea Britanie, Northampton a fost, de asemenea, prima universitate din Marea Britanie care a fost numită „Changemaker Campus”, ceea ce înseamnă că pun un accent puternic pe îmbunătățirea vieții și ajutarea comunitate. Pe lângă programe universitare diverse și unice , universitatea a investit 8,5 milioane de lire sterline în Northampton Innovation Center pentru a oferi sprijin pentru business. Astfel, studenții vor avea ocazia să lucreze direct pentru diferite companii în cadrul unor stagii. Universitatea este concentrată profund pe implicarea absolvenților, peste 96% dintre absolvenți fiind angajați pe piața muncii la scurt timp după finalizarea studiilor.

Programe de studii oferite

Advertising
Antreprenoriat
Arhitectură
Arte
Biologie
Business
Computer Science
Comunicare și Jurnalism
Contabilitate
Dezvoltare Jocuri
Drept
Economie
Educație
Electronică și Telecomunicații
Finanțe-Bănci
Fizioterapie
Geografie
Grafică și Animație Digitală/Multimedia
Ilustrații
Inginerie
Inginerie Mecanică
Istorie
Limbi și Literaturi Moderne
Management
Management Turistic
Marketing
Psihologie
Relații Internaționale
Servicii Publice, Sociale și Securitate
Sociologie
Sport și Educație Fizică
Știința și Ingineria Materialelor
Științe Biomedicale
Științele Mediului
Stomatologie

Programe de burse oferite

TD Lewis Scholarship – reducere de 1.000 LIRE pentru costurile de școlarizare din primul an

Sir John Lowther Scholarship – reducere de până la 1.500 LIRE pentru costurile de școlarizare din primul an

UON EU Scholarship – 3.000 LIRE

The Reid Science and Engineering Bursary – 500 LIRE/an

Dosar minimal

Nu ai nevoie decât de diploma (sau adeverința) de BAC sau de licență și, opțional, de certificatul de limba engleză.

Proces simplificat

Te înscrii pe spotadmissions.ro și te prezinți la interviu ONLINE.

Raspuns pe loc

După un interviu de doar 15 minute cu reprezentanții universității primești răspuns pe loc dacă ai fost admis sau nu.